Welkom op onze website gewijd aan toerisme

Deze site richt zich op een publiek van elektronische burgers en speelt een belangrijke rol bij de promotie van Europa als de belangrijkste bestemming in de wereld. Het is de ontmoetingsplaats geworden van 's werelds bureaus voor toerisme en reizigers, een van de toegangspoorten tot het ontdekken van Europa.

Over de site

Welkom op onze website over toeristische hulp, we zijn blij u daar te mogen verwelkomen. U vindt al onze diensten en binnenkort nieuws, wij houden u op de hoogte van nieuwe producten en nieuws via onze blog dus kom regelmatig langs om onze nieuwe producten te bekijken. Sinds 2009 werkt deze site samen met de belangrijkste Europese bureaus voor toerisme om de meest bezochte bestemmingen te belonen en te promoten via haar website en sociale netwerken (+5,5 miljoen reizigers en duizenden abonnees op Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en 70 miljoen euro aan media-aandacht). We zijn er trots op te kunnen aankondigen dat we alle belangrijke Europese toeristenbureaus hebben en dat onze voetafdruk meer dan 300 Europese bestemmingen beslaat. Reizigers van over de hele wereld hebben toegang tot de beste foto's, video's, rondleidingen en activiteiten, reisgidsen.

Onze acties

Ontwikkelen van online informatie over de belangrijkste bestemmingen in Europa. Verbind de toeristenbureaus in Europa met elkaar en met reizigers van over de hele wereld (+5,5 miljoen reizigers). Deel informatie over verschillende bestemmingen via onze belangrijkste sociale netwerken (+90.000 abonnees) en met de media (+2.980 persartikelen). Elk jaar nemen honderdduizenden kiezers deel aan onze populaire online wedstrijden. Opstellen van online reisgidsen. In samenwerking met meer dan 300 Europese toeristenbureaus, waaronder 80 duurzame toeristische bestemmingen, nodigen wij u uit om het beste van Europa te ontdekken. Wilt u een stedentripje of een verfrissende pauze in het land? U kunt niet kiezen tussen een vakantie op een van de mooiste stranden van Europa, een familieskivakantie, een shoppingtrip met vrienden of een romantisch uitje met uw geliefde?

Ontdek de mooiste bestemmingen in Europa. Maak uw keuze en plan uw reis tegen de beste prijs in een paar minuten.

bootnetwerk.nl