Kampeervakanties in de Ardèche: hoe zit het met restaurants?

De Ardèche is een echte gastronomische bestemming. Dit land van slapende vulkanen is ook een van de lokale producten en goede wijn. Lokale restaurants bieden met trots verschillende Provençaalse recepten aan. Typische gerechten uit de Cevennen blijven in de schijnwerpers staan. Liefhebbers van de Zuidoost-keuken zullen genieten van het verblijf. Hieronder vindt u meer informatie over een gastronomische vakantie in afdeling n ° 7.

De restaurants van de Vallon Pont d´Arc, in het hart van de Ardèche

Voordat je aan de bezoeken denkt, heb je het huisje en de hoes nodig. Boek voor het huisje op https://nl.ardechecamping.fr/. Je hebt dan een van de beste campings in de regio. Naast de vele bezoeken aan het gebied, zult u goed tot rust komen en kan uw hele gezin genieten van de gratis activiteiten die door de camping worden aangeboden.
Veel vakantiegangers maken de reis naar het zuidoosten om de beroemde kloven van de Ardèche te zien. Voordat je je in deze 30 km lange kloof haast, kun je een gastronomische stop maken bij Vallon Pont d´Arc. Deze stad heeft een veelvoud aan eetgelegenheden. De goede tafels van de stad verwelkomen bezoekers met open armen. Het Domaine des Dames staat vaak bovenaan de lijst in de gidsen.

Dit etablissement verleidt met specialiteiten uit de Ardèche. Het menu bevat een ruime keuze aan vleesgerechten vergezeld van kaas. De setting is op zijn zachtst gezegd prachtig. Le Clos des Bruyères is een ander adres om niet te vergeten voor degenen die de lokale smaken willen waarderen. Deze plek blijft een referentie dankzij de prachtige collectie lokale wijnen. Aperitieven op het terras of in de kamer met airconditioning beloven ... goed water te krijgen. Op een steenworp afstand van Pont-d'Arc, stelt de Belvédère een à la carte menu voor. Kinderen onder de 12 jaar genieten een speciale gunst. Je moet nog steeds boeken. Voor liefhebbers van wijn staat een bezoek aan Clos Charmant op het programma. Het is minder dan 5 minuten van een legendarische grot. Het verschil zou vooral de kwaliteit zijn van de producten die worden gebruikt om de gerechten te bereiden.

Voor fans van de pizzeria en grill van de Ardèche

Grilfans worden geserveerd in de Grillou. Dit etablissement in de gemeente Rosiers staat bekend om zijn beroemde kebab. Het is ook een prachtige plek om te genieten van pizza met Ardèche-saus. Gasten kunnen rustig zitten in de kamer met airconditioning en profiteren van WiFi. De restaurant-bar-ijssalon adviseert lokale specialiteiten die door de chef opnieuw worden bezocht. De pakketten beginnen amper rond de tien euro voor degenen die door de week komen. Een essentieel adres in het middeleeuwse dorp Ruoms, Theodore weet vakantiegangers te verwennen. De drie sterren zijn niet alleen figuurlijk.

De kwaliteit van de dienstverlening is aanwezig, ook voor groepen toeristen. Het etablissement nodigt gasten uit om comfortabel te zitten op het grote schaduwrijke terras. Het is een droomplek voor diegenen die familie- of professionele evenementen willen organiseren in de Ardèche. Barbecues en andere eetgelegenheden in de buitenlucht behoren tot de specialiteiten van Theodore. Het Rouge Café in Aubenas is waarschijnlijk een van de beste pizzeria's in de omgeving. Deze brasserie biedt een uitzonderlijke Italiaanse keuken.

Klassieke gastronomische voorstellen met lokale producten

Moeder Biquette verwelkomt haar klanten in een karakteristiek gebouw en stelt een ruime keuze aan culinaire specialiteiten uit de Ardèche voor. Het restaurant herleeft verschillende traditionele gerechten. De geitenstoofpot is een waar genot. De maoüche "likt je vingers". De voorstellen verschillen per seizoen. Een adres om te onthouden in Saint-Martin, La Bellevue is een uitstekend restaurant. Gasten kunnen rustig genieten van volksrecepten aan het water. Ze hebben de keuze tussen een menu of een à-la-carteservice. Liefhebbers van lekker eten in een ontspannen sfeer zijn welkom. Dit is het geval bij Douce France in Saint Alban Auriolles. Dit etablissement in Zuid-Ardèche nodigt u uit om de zonnige en geurige smaken van de Provence te herontdekken.

De Auberge du Moulin de Charrier kookt zeldzame gerechten uit de Haute Cévennes voor liefhebbers van gastronomische tradities. Voor degenen die authenticiteit zoeken, moet Provençaals hen aanspreken. Het echtpaar Jocelyne en Hervé nodigen u uit om 4 herziene menu's te ontdekken. Aan het oude stenen huis ontbreekt het niet aan charme. De gerechten zijn ook voortreffelijk. Een restaurant in de buurt van Vans verwelkomt klanten die tijdens het eten willen genieten van een zoetwaterstrand. Ten slotte is S pas Sage de Privas een heel andere plaats om te ontdekken. Het heeft de verdienste dat het de kern vormt van een historisch geheel. Dit is een plek die u niet mag missen tijdens uw verblijf op camping Ardèche.

Welke camping in Argelès kies je voor een goedkope vakantie in augustus?

Argelès-sur-mer is in alle seizoenen een zeer populaire toeristische bestemming, waar u kunt genieten van alle schatten van de Pyrénées-Orientales. De regio staat vol met natuurlijke en culturele erfgoedsites die de moeite waard zijn om af en toe het strand te verlaten! Er worden ook het hele jaar door tal van evenementen en culturele activiteiten georganiseerd. De bekendste is ongetwijfeld het muziekfestival Déferlantes Sud de la France, dat in juli in [...]

How to select or choose a jacuzzi

We find on the spa market (also called jacuzzi), a wide choice according to the desires, the budget and of course the space available at home. Portable spa, built-in or semi-built-in spa, swim spa, inflatable spa, etc.You will also find spas with seating or reclining places. If you want to buy a 3-seater spa, find out about the type of comfort it offers. And if you want to invite friends to make this moment of relaxation more convivial, the purchase of a 5-seater spa may be (spa for sale) [...]

Welke stacaravan huren op camping Les Plans?

Breng uw nachten door in comfortabele stacaravans en vlakbij de rivier. Maak van uw volgende vakantie een idyllisch verblijf op enkele kilometers van Saint Jean du Gard. Volg een rondleiding op de camping-saint-jean-du-gard.fr site. Je hebt alle informatie. Prachtig verblijf in de Cevennen, de camping Saint Jean du Gard opent zijn deuren voor u!Het dorp Saint Jean du Gard ligt in het centrum van de Gardons-vallei. Het wordt beschouwd als de "parel van de Cevennen". Een (deze site) [...]

Les dernières publications "bootnetwerk.nl"

bootnetwerk.nl