Welke stacaravan huren op camping Les Plans?

Breng uw nachten door in comfortabele stacaravans en vlakbij de rivier. Maak van uw volgende vakantie een idyllisch verblijf op enkele kilometers van Saint Jean du Gard. Volg een rondleiding op de camping-saint-jean-du-gard.fr site. Je hebt alle informatie.

Prachtig verblijf in de Cevennen, de camping Saint Jean du Gard opent zijn deuren voor u!
Het dorp Saint Jean du Gard ligt in het centrum van de Gardons-vallei. Het wordt beschouwd als de "parel van de Cevennen". Een verblijf op deze plek stelt u in staat om veel te leren over de geschiedenis van de regio dankzij het "Maison Rouge" museum. Je zult ook een uitje langs de rivier hebben. Het is ook een zegen om de lokale markten van de Gard te ontdekken.

Camping Les Plans: verhuur van comfortabele accommodatie

Zoals de naam waarschijnlijk aangeeft, wachten daar verschillende plannen op u. En wat dat betreft betere plannen, bekijk deze site voor meer. Inderdaad, de 5-sterrencamping Saint Jean du Gard garandeert u accommodatie van hoge kwaliteit met een onvergelijkbaar comfort. Omdat budgetten en smaken niet hetzelfde kunnen zijn, biedt de camping een verscheidenheid aan verhuur voor deze kampeerders. We kunnen bungalows zien, bestaande in standaardversie zoals in Mezzanine. Deze bungalows zijn in feite harde huizen in het hart van de camping. Ze hebben geen toiletten. Er zijn ook comfortabele stacaravans. Deze stacaravans hebben twee slaapkamers, luxe cottages met tv. Deze huisjes bestaan ​​in een versie met 2 slaapkamers en in een versie met 3 slaapkamers. U kunt kiezen voor de Prestige Cottage met 3 slaapkamers. Dit huisje is volledig uitgerust met alle beschikbare diensten. Het is voorzien van airconditioning en heeft een tv en een vaatwasser.

Als u echter in direct contact wilt staan ​​met de natuur, zijn de locaties van de camping beter geschikt voor u. Ze zijn ook van hoge kwaliteit en strekken zich uit over een oppervlakte van ongeveer 100 m². Ze zijn waarschijnlijk majestueus geschikt voor uw campers, tenten en caravans. Verder is de ligging van de camping aan de rivier een waar voorrecht voor kampeerders. Deze laatste zullen immers profiteren van het waterbehoud van de camping van meer dan 2000 m² en het privéstrand. Daarnaast heeft de camping een waterpark. Dit aquapark is toegankelijk voor kinderen en volwassenen, ook jongeren. Het bevat een zwembad van 250 m², een verwarmd zwembad met 4 glijbanen, een gigantisch verwarmd peuterbad voor kinderen, 6 jacuzzi's voor ouderen en een opblaasbaar waterkasteel.

Les dernières publications "bootnetwerk.nl"

bootnetwerk.nl