Welke tentencampings in Argelès-sur-Mer?

Houd je van de vrijheid die kamperen met zich meebrengt? Vakantie betekent voor jou op avontuur gaan met vrienden of familie en je tent opzetten op een mooie plek? Moet je terug naar de bron, de natuur en al haar rijkdom waarderen? Een verblijf op een tentencamping in Argeles sur Mer is zeker iets voor u.

Argelès-sur-Mer is een badplaats in het departement Pyrénées Orientales. Het ligt op 20 minuten van de grens met Spanje. De stad biedt haar vakantiegangers verschillende etablissementen met kampeerplaatsen, ideaal voor het opzetten van tenten. Kamperen in een tent in Argelès-sur-Mer combineert de vrijheid van een kampeervakantie met de diensten van een sterrencamping.

Le Bois Fleuri, een ideale camping om uw tent op te zetten in Argelès

Camping Le Bois Fleuri is een 5-sterren camping. Het biedt staanplaatsen voor tenten aan vakantiegangers die willen kamperen met een tent in Argeles sur Mer.

Het is een prachtige plek die ecologisch verantwoord toerisme claimt. Hierdoor is de camping omgeven door groene en ongerepte natuur. Waardeer in dit etablissement de onberispelijke netheid van de omgeving om u heen. U heeft een ruime en schaduwrijke standplaats op een rustige plek met een prachtig landschap. Deze staanplaatsen zijn al voorzien van alle voorzieningen die je nodig kunt hebben zoals sanitair en toiletten.

Camping Le Bois Fleuri biedt haar klanten een veelvoud aan diensten en faciliteiten zodat jong en oud een onvergetelijke vakantie kunnen beleven. Het grote zwembad van 900 m² is de belangrijkste attractie van de camping Argeles sur mer. Het heeft glijbanen en waterspelletjes, evenals een peuterbad voor peuters. Voor ieders veiligheid bewaken strandwachten alle passages in dit waterpark.

Een fan van zwemmen in de zee, het strand is niet ver weg. Een treintje pendelt meerdere keren per dag tussen de camping en het strand. Het team van professionele entertainers van het etablissement organiseert dag en nacht verschillende activiteiten voor iedereen. Zumba of aquadance, karaoke of cabaret, kies het entertainment dat je het leukst vindt.

Ook kinderen komen aan hun trekken tijdens een verblijf op een 5-sterren camping in Argelès sur Mer in Le Bois Fleuri. De kinderclub van de camping verwelkomt kinderen van 4 tot 12 jaar waar ze hun fantasie en creativiteit kunnen laten zien. Een team van professionals organiseert activiteiten, spelletjes en entertainment voor hen, soms leuk, soms sportief. 's Middags is er een disco voor tieners waar ze plezier kunnen maken en nieuwe vrienden kunnen maken.

Zet je tent op op camping Les Galets in Argelès-sur-Mer

Camping Les Galets is een 4-sterrenaccommodatie, gelegen vlak voor de Middellandse Zee. Het beschikt over meerdere kampeerplaatsen, met een oppervlakte variërend tussen 80 m² en 90 m², aangelegd op weelderig groen terrein. De plaatsen liggen allemaal in de schaduw en worden gescheiden door groene heggen voor meer privacy. Je zit niet geïsoleerd, want deze kampeerplaatsen liggen vlakbij het waterpark, het restaurant en de toiletten.

De tentencamping Argelès-sur-Mer Les Galets is een waar paradijs voor kinderen, ze zullen er bijzonder verwend worden. De kinderclub is aan hen gewijd. Het verwelkomt kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Een team van dynamische activiteitenbegeleiders organiseert voor hen spelletjes, workshops en diverse leuke, leerzame en sportieve evenementen.

Anders blijft het waterpark ongetwijfeld hun favoriete plek op de camping. Deze ruimte van 400 m² bestaat uit een balneotherapieruimte, massagestralen, watervallen, een rivier met tegenstroom en een peuterbad. Rondom dit gigantische zwembad worden animaties georganiseerd voor jong en oud. Je kunt er aquagym, waterpolo of zelfs zwemlessen volgen.

Voor andere activiteiten hebben de kinderen een speeltuin, terwijl oudere kinderen kunnen genieten van het multisportveld, een volleybalveld en een tafeltennistafel.

Les Marsouins, een camping met tentplaats in Argelès-sur-Mer

De tenten camping Argelès sur Mer camping Les Marsouins is een 4-sterrenaccommodatie. De camping ligt in weelderig groen, op slechts 800 meter van een prachtig strand.

Als u in een tent kampeert, biedt het etablissement u de klassieke standplaats van 60 tot 80 m². Houd er echter rekening mee dat alle staanplaatsen van Les Marsoins kunnen worden aangepast aan uw budget en uw behoeften. Over het algemeen zijn dit schaduwrijke hoeken, gescheiden door heggen om uw comfort en privacy te garanderen. Deze kampeerplaatsen, gelegen op een weelderig, bebost terrein en niet ver van het strand, zijn de ideale plek om de regio te ontdekken en weer in contact te komen met de natuur. Als u op zoek bent naar de o rust en ontspanning, het is de camping tente Argeles sur Mer die u moet kiezen.

Wat activiteiten betreft, kunt u gebruik maken van het grote verwarmde zwembad van 530m². Een echt waterpark, u vindt er 5 glijbanen en diverse spelletjes voor kinderen. Voor een moment van welzijn of ontspanning staan ​​ook een gewichten- en fitnessruimte, een spa en een kapsalon tot uw beschikking.

Een kinderclub zorgt voor de kleintjes naargelang hun leeftijd: 5/7 jaar, 8 tot 12 jaar en tieners. Begeleiders werken aan het organiseren van spelletjes en activiteiten om hen te vermaken en hen leuke en onvergetelijke momenten te bezorgen. Een speelruimte en een speelkamer zijn speciaal aan hen gewijd.

Atleten zullen ook blij zijn om hun favoriete activiteit uit te oefenen op de tentencamping Argelès sur er Les Marsouins. Zeilen, kanoën, zeilen of zelfs duiken zijn allemaal watersporten die u zullen vermaken. Voor degenen die de voorkeur geven aan landsporten, is er basketbal, tennis, volleybal, fietsen en nog veel meer.

Les dernières publications "bootnetwerk.nl"

bootnetwerk.nl